Foto's bewerken.

Dag jongens,

Ik had een vraag,

Kan ik met een bepaald programma een trekker uitsnijden precies om de banden enz, en die op een andere foto plakken met koeken op de foto.

Bestaat er zoon programma ?

Ik hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet Christian

Deel dit topic

Reacties

dx11
Paint
inter844-s
@dx11 hoe moet ik dat doen dan? haha
Herbert
@inter844-s zelf uitproberen. Probeer maar eens wat elk knopje op paint doet en wat je ermee kan.
StefanZ
Adobe photoshop
inter844-s
@Herbert kep het net geprobeert maar je kunt bij bijsnijden dan geen rechte lijnen trekker hij gaat heen en weer, dan word het nooit mooi natuurlijk en later kun je de trekker niet aanklikken , de rest er omheen is dan gewoon wit? daar heb ik niks aan op paint
mike_v
Quote @inter844-s:
... geen rechte lijnen ...

Als je mooi rondom de banden ed. wil, dan moet je toch geen rechte lijnen kunnen maken?
Met Photoshop kan je meer, maar is wel een stapje moeilijker. Aan Photoshop komen is al niet zo simpel, tenzij je gaat betalen 😉 .
inter844-s
@mike_v ja dat ben ik met je eens maar het is bij paint zo als je gaat bijsnijden is het net dat je met dat potlootje tekent .. , ja klopt ben ook al aan het kijken op internet maar het is allemaal dat je moet betalen
JohnDeere5720
@inter844-s Met Paint.NET kan je ook een ''Magic Wand'' aan klikken en daarmee kan je de hoeveelheid kleur afwijking in stellen en daarmee dus ook HEEL precies om een trekker heen we wissen...! 😄
claasfan
Paint
mike_v
Wat ik wel eens deed, voordat ik Photoshop had, was met paint, en dan met de GUM alles weg gummen wat je niet meer wou hebben, @inter844-s. Nadeel is dat je foto dan nog wel een achtergrond hebt. Via Photoshop kan je een transparante achtergrond verkrijgen (is met Paint.net ook te doen denk ik, maar hoe moet ik je schuldig blijven 😉 ).
Nick421
Via de nieuwe word versie kan het ook! De achtergrond doorzichtig maken. En word kijkt zelf de kleurovergangen, dus gaat bijna vanzelf!
Arrie94
Met Gimp proberen. Daar heb een een toverstafje om te selecteren, en dan je kiezen hoeveel de kleur overeen moet komen en kan je steeds meer aan de selectie toevoegen.
RF-HanomagR19
Als de achtergrond van de trekker wit is doe je in paint -> selectie en dan vink je 'transparante selectie' aan. En selecteer je de trekker en kopieer je hem.
Wanneer je de afbeelding dan plakt in andere opstaande paint gaat alleen de trekker mee.
jelle m
@inter844-s paint.net cristian wat JohnDeere5720 ook zegt zo doe ik dat ook altijd

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0