Illustratie van:

David Brown 1210 - gezocht voorneus motorkap 1210

Ik zoek een voor/neus/kap van een 1210 waar een cabine op gezeten heeft dus eentje met zijschakeling

Deel dit topic

Reacties

kramer
valmet6400power
De With inderdaad, heeft een aantal 1210 sowieso staan.
henkkats
Ik had bij de with via de tellefoon een kap gekocht en mijn tel nummers en adres doorgegeven en eventueel zou zijn dochter de kap meenemen naar een vriend in nunspeet maar toen ik na een paar weken later nadat ik ziek was geweest daar kwam toe bleek dat die man kan zich blijkbaar niet aan zijn afspraken kan houden en kreeg ik nog een grote bek toe want toen ik afgelopen kwam was de kap al weken verkocht wat een aso
marien jd fan
@henkkats
idd je hoort meer slechte verhalen over dit bedrijf, maar veel andere oplossingen zijn er niet.
valmet6400power
@marien jd fan

Ja inderdaad, ik ben er nu 2x geweest maar vond het geen verkeerde man eigenlijk..
mantagek
Ik zoek ook nog zo'n front. Heb er van laatst 1 gekocht bij de with, volgens hem een duitse uitvoering, hij past wel maar is een cm of 6 lager. Nu zoeken we nog goede zij platen dan kunnen we hem vermaken. Heb jij die toevallig.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 1210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
5