Deutz-Fahr Agrotron 100 - Remmen

Hallo,

De laatste tijd merk ik aan mijn Deutz-Fahr agrotron 100 MK2 dat hij afentoe slecht remt,
Soms heb ik een tegen druk op de pedalen kan ze daardoor bijna niet in trappen waardoor de tractor (bijna) niet remt. Ook merkte ik gister tijdens het binnen rijden in een loods( stapvoets dus) dat de tractor scheef trok met het remmen. Erg vreemd aangezien het feit dat de remmen altijd gekoppeld zijn geweest.

Ik heb hierover al een ouder topic gelezen maar ben er nog niet aan uit. Zijn het nu wel servo remmen of niet? Hoe bij te stellen? Speling op de pedalen controleren met draaiende moter of stilstaande ? Ik ben er zelf nog niet uit gekomen. Wie heeft ervaring en kan mij helpen?
Alvast bedankt

Met vriendelijke groet

Lars ten Brinck
larsjee456

Reacties

casejxu
Dan zitten waarschijnlijk de remhevels vast.. Deze zitten achter op de versnellingsbak net voor de bevestigings punten van je hef as... T kan ook zo zijn dat de handrem as blijft hangen.. van hier gaan er aan elke zijde een stang naar de rem hevels.. Mits je een hand handrem heb ipv zo'n voetpedaal
Ritchie
Als je zoveel tegendruk hebt zou je ze miss moeten ontluchten? Heb verder geen verstand van die Deutz'en, so correct me if I'm wrong 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!