Illustratie van:

John Deere 2450 - Voorwielaandrijving blijft opstaan.

Hallo.
Bij onze jd 2450 blijft de voorwielaandrijving continu opstaan. Dit hebben we ooit nog al eens gehad en toen hebben we een nieuwe draad getrokken naar het ventiel dat onderin de hydrolisch koppeling bediend denk ik dan? Ik weet ook dat de er spanning moet opstaan zodat de fwd uitstaat. Maar nu blijft hij weer continu opstaan nu heb reeds de draad opnieuw vervangen en nagemeten hij krijgt spanning op de contacten vanonder. Waar kan het probleen nog liggen dan? Te weinig oliedruk om de koppeling te openen? Het ventiel dat niet schakelt? En Het voornaamste hoe los ik dit op?
Mvg Kris.

Deel dit topic

Reacties

deeremeneer
Je spoel kan defect zijn en je schuif kan klemmen. Ook kan de koppeling lek zijn. Heb je hydrauliek problemen? Als de trekker op temperatuur is en je schakelt bij stationair motor toerental de mfwd in gaat het lampje van de transmissie dan branden?
KVDM
De trekker heeft verder geen hydrauliek problemen denkik lift en alles werkt gewoon normaal. Hoe kijk ik of de koppeling lek is? trekker lekt niet noemenswaardig maar mss alle olie er al uit dan? En niet alle lampjes werken nog dus daar kan ik het niet aan zien...
john deere 7810
Wel goeie massa? ook nog wel vaak het probleem
zwiepi
De plus er tegen aan houden en kyken of i tikt
KVDM
Ja goede massa' maar tikt geloof ik niet enkel de relais kapot dan?
stefaanp
Ik denk dat de ring die rond de koppeling van 4wa afgesleten
arjan 2850
Het kan ook met de remlichten te maken hebben
KVDM
Remlichten denkik niet want alles is overbrugt dus kan normaal niet denkik. En zal die koppeling maaris uiteen beginnen halen dan zeker...
Tom VB
Controleer de spoel eerst !
arjan 2850
Aantal jaren geleden met onze 2850 ook gehad en dat had met de remlichten te maken
jefke235
Beste KVDM wat was het probleem nu?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
7