Probleem hydraulische besturing Fiat 45-66

Sinds kort werkt de hydraulische besturing van onze Fiat 45-66 niet helemaal zuiver meer. Als je kort aan wilt draaien wil de cilinder niet meer helemaal uit slaan en gaat het laatste stuk vrij zwaar. Ook hoor je dan een licht sissend geluid van de orbitrol. Heb het filtertje in het systeem al wel schoon gemaakt,maar daar lag het niet aan. Wie weet wat hier de oorzaak van kan zijn?

Deel dit topic

Reacties

fiatfan
Te weinig olie
fiatjuh
@fiatfan Olie zit er genoeg op,alleen het komt er niet. Oliepomp?
fiatfan
@fiatjuh meestal gaat de pomp geleidelijk minder geven. er kan ook nog een filter in de achterbrug zitten. en haalt hij zijn stuurolie wel uit de achterbrug?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1