Oud onderstel giertank

Ik zoek een oud onderstel van iets van een 5m3 giertank. Er hoeft geen tank meer op te liggen en niet perse een as onder te zitten. Ik wil hem gaan gebruiken om een onderstel van te maken voor een kipper.
(een beetje in de regio van breda aub)

Alvast bedankt!
Sanderford

Reacties

steyr 9087
Kun je dan niet beter gewoon helemaal opnieuw beginnen want op een oud frame beginne valt ook niet mee
Sanderford
@steyr 9087 Tgaat een beetje om de gezette balken ik heb zelf geen mogelijkheid om die te zetten en als je een onderstel gaat opbouwen uit h-profielen of koker wordt het gelijk zo zwaar denk...

mn zwager kan wel platen uitsnijden voor de schanierpunten en ik heb 2 assen met banden van een wagentje liggen waar ik een tandemstel van kan maken. we hebben ook nog een kar staan waar ik de bak van kan pakken om erop te maken. het gaat dus puur om een cilinder en onderstel de rest heb ik al.
mestyle
Gezet profiel kan je ook zo kopen
Patrick 2020
Ik weet nog wel 3 stuks van die Veenhuis onderstellen. Maar die gezette balken zijn allemaal niet evenwijdig omdat de tank er normaal een beetje achterover op ligt.
steyr 9087
Oke ik snap jouw gedachten maar als je naar een constructie bedrijf ga kunnen ze je echt helpen en dan heb je het gelijk goed want een giertank onderstel is waarschijnlijk net weer niet de goede maat en of hij is krom
« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (Sanderford). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan