Illustratie van:

Fendt 106 S - identicatieplaatje kwijt

We zijn bij onze 106 het identicatieplaatje rechtsvoor kwijt. straks komt de politie om terug papieren te geven omdat die vergaan zijn van het vocht. dus ik vroeg mij af staat er nog ergens een chassinummer of een identicatieplaatje of iets anders op de tractor?

Deel dit topic

Reacties

basia
Op de plek waar het ID plaatje hoort te zitten ; staat ook het chassisnmmer ingeslagen ; begint met 268 gevolgd door 6 nummers .
wout4000
@basia bij mij is het gevolgd door 7 nummers.
basia
@wout4000

Oke ; misschien mijn foutje , niet goed gekeken ?

Een teken zou ook een schuin streepje kunnen zijn ?
wout4000
@basia het chassis nr : 268/xx/xxxxx dat is de opbouw, ik zet xjes omdat ik momomenteel niet bij mn 106 ben en wel de opbouw weet
Wimsumar
Beste Wout4000 e.a.: Ongelooflijk zeg dat Belgische systeem. Zo'n identificatieplaatjeloze Fendt 106S is me er toch een gevaar voor de samenleving. Topprioriteit voor de Politie, in plaats van boeven vangen(!).

P.S.: Maar ook ronduit schofterig van een trekkerfabrikant waar nog immer meer dan de hoofdprijs voor moet worden betaald, identificatiegegevens zo krampachtig weg te werken. :mad:
wout4000
@Wimsumar het plaatje is niet het voornaamste, het is omdat de papieren weg zijn om die terug aan te vragen en om met rode of g nummerplaten te mogen rijden daarom komt de politie zien om nieuwe paieren te geven en ja inderdaad het is best stom van fendt
basia
@wout4000

Is het een Fendt met 4 wiel aandr ?
( vandaar misschien een extra cijfer ?
wout4000
@basia neen, 2 wiel aandrijving en geen servo stuur, alles standaard

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
9