Fella dubbele hark

Wat is jullie ervaring met een dubbele hark van fella?

Deel dit topic

Reacties

rickrenault
Ze rammelen nogal vind ik ik zou een claas nemen zijn mooi stil en harken netjes
basstompwijk
Over 2 weken weet ik het net een nieuwe ts 880 gekocht ben erg benieuwd
paulusmahandel
Goeie keus, elk merk heeft zijn goeie en minder goeie dingen
mf6290
Ik rij er al een paar jaar mee en ben er heel tevreden over
maikwolsink
Rot dingen. 1x ventiel lek dus de hark ging smaller. Kabang weg zwaddoek.
Niks krom ofzo ding was gloednieuw.
Paar dagen later arm krom door ern molshoop lag bovenop de andere.
En hij stond niet te diep!!
dx11
Best te spreken. 10 jaar geleden ofzo een oude ts631hydro gekocht, 8 jaar lang mee geharkt, een keer nieuwe rollen in de urvebaan gedaan en een keer een nieuw hydrauliekslang. Toen was hij echt af. Daarna op zoek geweest naar een andere hark en kwamen weer een fella tegen, dit keer een ts670. Hier ook al een aantal rollen uit de curvebaan vervangen, maar als je dit op tijd doet en er is verder nog geen schade vallen die kosten mee
case the best
We gaan er nu voor het tweede jaar mee harken. naar onze mening is fella een degelijk merk dat ons bevalt. wij hebben dan een zij afleg die het niet erg vind om af en toe nogal te rammelen als je over een molshoop of een drempel gaat. maar verder prima kwaliteit harken.
+1
ricooo12
Ik heb geen ervaring met fella maar als ik t zo links en rechts hoor zijn t niet de beste machines ze zijn net licht zat enzo
rosco91
Bijna twintig jaar met een Fella 761 geharkt, weinig tot geen bijzonderheden mee gehad. Nu voor het tweede jaar met een nieuwe TS 880 Pro aan het harken, gaat monster mooi. Rijdt vlot over het land heen en harkt mooi schoon op, gebruiksgemak ook erg goed. Als ik nu nieuw zou moeten kopen werd het direct een Fella.
trean
Wij hebben 17 jaar lang geharkt met een ts 670 en die is nog niet versleten. we hebben nu een nieuwe 880 gekocht. Ze werken netjes, hebben een makkelijke breedte verstelling en vragen weinig onderhoud. ze maken alleen wat meer herrie als andere merken.
marco2250
Wij hebben een 801 nu 3 jaar maar bevalt uitstekend makkelijke de breedte verstelling en ze zijn zeer compact in het land en de schuur
Dirkisboertjee
Gewoon de buurman laten harken met een Krone middenafleg, top spul.
newholland6640
@valtraboerties Heeft ook zn ding. Ik heb er een keer mee geharkt. Vind het monster harken. Je word alleen gek van het gerammel. Verder niks op aan te merken.
MaartenMandemaker
Wij hebben 10 jaar met een TS780 geharkt, nooit problemen mee gehad. Nu een TS 800, die z'n 10e seizoen in gaat. Bevalt heel goed, goede bodemvolging door het 6 wielig onderstel onder de elementen.
Valtraboerties
Het voordeel van zo'n fella is in mijn ogen de lichte maar toch stevige constuctie, en de vele mogelijkheden waarop je de hark kunt instellen, hij pendelt alle kanten op wat het resultaat ten goede komt door de perfecte bodemvolging, kortom, goede hark.
newholland6640
@Dirkisboertjee

Onze buurman heeft geen krone middenafleg 😞
Dirkisboertjee
@newholland6640

Het is dat je in Dalfsen zit, anders kwam ik ook wel bij jou harken hoor 😛
newholland6640
@Dirkisboertjee

Vind Dalfsen zo eng dan 😛 ?
Dirkisboertjee
@newholland6640

Beetje te ver
newholland6640
@Dirkisboertjee

Ik vind harken zelf veel te mooi 😉!
newholland6640
@Dirkisboertjee

Ik vind harken zelf veel te mooi 😉!
deutz dx 470
Weet iemand hoe je de curvebaan versteld zodat ie eerder loslaat? 😛
spotmelker
@deutz dx 470 Bij de oranje modellen, TS 670, 800 enz met de stang die vanaf de onderkant van het rotorhuis naar de strip met stelgaten op de as loopt. Eenmaal de goede stand dan kan je ze vastsjorren met dikke tiewraps, dan ben je ook van ('t meeste) gerammel af.
Fendt926Driver
@deutz dx 470 als de hendel naar de curvebaan achter het midden zit curvebaan naar je toe trekken en een of 2 gaten verstellen als ijzer voor de curvebaan zit net andersom
Fordje4600
Wij hebben een 9 meter claas hark en we hebben hem nu ongeveer 10 jaar denk ik en het enigste wat we er kapot aan is gegaan is de aftakas die aan de trekker gaat. Verder harkt hij mooi en is mooi stil ik kan er rustig een trekker van 62 pk aan doen zonder problemen. Wij vinden het een tophark

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
25
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
10