Mobiele kraan

Beste mede tf lede,

wij lopen een tijdje rond te kijken voor een mobiele kraan. Nu heb ik al paar kranen gevonden en ook wat over kunnen vinden.

Nu zag ik deze case 61 kraan weten iemand hier iets meer van? hoe zit het kwa onderdelen?

ik hoor het graag,

koen

Deel dit topic

Reacties

erik9831
Ook gekend onder Poclain 61.

Waren zeer degelijke kranen en zijn ook heel veel verkocht geweest. Dus ik vermoed dat ze wel goed verkrijgbaar zijn de onderdelen. Zijn toch veel verkocht geweest vroeger in België, weet niet hoe het zit/zat in Nederland.

Poclain is ook onderdeel van Case zelf, ze hebben dit bedrijf overgenomen in 1974
SJB533
@DESLAGERURRE heeft een Poclain 61. Die weet er vast meer van.
Boemrang
@Straw hier zullen nog zeker onderdelen van te verkrijgen zijn, en persoonlijk vind ik het een lompe kraan..
hansan.nl/html/main.htm/

Maar om echt eerlijk te zijn zou ik voor een Atlas of Liebherr gaan, deze liggen ook nog vrij goed in de markt....
Het is tenslotte jou keuze, wij geven alleen maar een menig....
Straw
@Boemrang daarom vraag ik het hier ander mans mening.

had ook nog een mooie O&K gezien
Boemrang
@Straw O&K, is ook al weer zoiets, je ziet ze bijna niet meer, tenminste hier bij ons....
Dus ik ben bang dat de onderdelen ook steeds moeilijker verkrijgbaar zijn, of je moet echt in het buitenland bestellen...
Mijn persoonlijke menig is, koop iets wat nog goed in de markt ligt en waar volop nog onderdelen van beschikbaar zijn....
DESLAGERURRE
Onderdelen zijn nog goed te koop bij hansan.kwa hydroliek .. de motor is van deutz en daar is alles nog van te krijgen .. ook nieuw .. voor meer vragen hoor ik het wel ..
albert-fendt
Als je een wat oudere kraan wil, waar onderdelen nog van te krijgen zijn, zou ik voor atlas gaan, daar lopen er nog heel wat van rond
GROENEDEERE
Ik zou kiezen voor een atlas. Bv de 1304. Een machine in overvloed te krijgen en op elke straathoek heb je onderdelen. De bakpennen van de nieuwe 140 zijn nog identiek aan de oude 1304.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!