International 533 - Dubbellucht aan 16.9-28

Hallo,

Kort en bondig, welke dubbelucht (maten) past er naast de band 16.9-28? Er zit ongeveer 1 a 2 cm profiel op de band.

Groet'n
Mispelaar

Reacties

kramer
Uitzoeken maar,
tribatyre.com/?id=57
Mispelaar
@kramer Helaas zijn dit banden die bijna niet in dubbellucht te vinden zijn? Zou er ook een andere maat passen met weinig profiel ofzo?
Wimsumar
Beste Mispelaar: Alternatief is de trekker op 16,9R30 te zetten. Als dubbellucht kun je dan op zoek naar de veelvoorkomende maat 11-36.
Mispelaar
@Wimsumar Dit is de trekker eigenlijk niet meer waard, dan zou er een compleet nieuw set op moeten inclusief velg. En dan nog dubbelucht. T is niet noodzakelijk maar ik was wel benieuwt of er iets betaalbaars te vinden was.
Arrie94
13.6R32 of iets in die trend?
Bakker S
Heb eventueel wel 2 drie sterren van molcon zonder velg. Velgen met banden zijn er genoeg denk ik omdat het een veel voorkomende maat voorop de grote trekkers zit.
Mispelaar
@Bakker S Ik ga als ik er dubbellucht op krijg er met spindel doen, ik ben niet z'n fan van molcon. Maar het valt nog verrekte lastig te vinden banden met een maat die er naast kan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 533 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!