Illustratie van:

Mc-Cormick d-212 - reageert niet op gashendel

Hallo, ik heb een probleem met een McCormick D 212, nl dat deze niet op de gas reageert, hij loopt alleen stationair.
Ik heb het deksel bovenop de brandstofpomp er af gehaald en daar beweegt alles zoals het moet.
Zou er dan inwendig in de pompjes iets niet goed zitten?

Deel dit topic

Reacties

Adri-JD850
Deksel van de brandstofpomp niet goed monteert, als alles van te voren wel werkte zul het daar moeten gaan zoeken.
IHC-power
Dat gaat niet aan het inwendige van de pompjes liggen. Lijkt me eerder een probleem ogv regulateur/afstelling van inspuitmoment.
IHC-power
Kan je trouwens rechtstreeks aan de pompjes wel toeren bijgeven? Zo omzeil je de regulateur en kan je toch al iets meer zeggen. 😄
joba
Hoe kan ik rechtstreeks aan de pompjes toeren bijgeven?
Als ik het deksel er af laat dan is het toch nogal link om bij die draaiende schijven te komen?
IHC-power
@joba ja daar moet je goed bij oppassen! Dan moet je heel voorzichtig met een tangetje het stangetje bewegen dat de 2 pompjes met elkaar verbindt. Daar heb je wel een vaste hand voor nodig. Helemaal linksboven in de ruimte kan je normaal zelfs met een vinger tegen dat stangetje duwen. Maar nogmaals: pas daar mee op!
joba
@IHC-power Ja, dat wil ik geloven, maar toen ik daar keek(met stilstaande motor) bewoog alles zoals het volgens mij behoort te doen, dus vandaar dat ik dacht dat misschien de schuifjes bovenop de pompjes tov het inwendige niet goed zijn.
IHC-power
@joba daar kan niet heel veel mis mee zijn. De regulateur zit wel voorop de motor dus die werking kan je zo 123 op het oog niet zien. 😄 als stilstaand alles beweegt zoals het hoort ligt het volgens mij toch aan de regulateur. Ik zou toch eens proberen van handmatig toeren bij te geven. Dan kan je al zaken uitsluiten. Vanwaar ben je eigenlijk? Antwoorden mag uiteraard in pb. 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick d-212 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2