Remmen inter 745

Het ene wiel remt harder dan het andere, is dit doormiddel van een synchronisatie van de reminrichting links en rechts op te lossen?

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Eventueel bijstellen van de vrije slag van een van de pedalen?
SJB533
Kun je gewoon afstellen
Straw
Denk niet dat het met afstellen te fiksen is, Ik had ook laatst hetzelfde probleem met onze 745.
Op deze tractors zitten namelijk droge remmen, na verloop van tijd kunnen deze verglazen. Niks aan te doen want bij moment van aanraking worden de wielen gwn geblokkeerd.

Beste kun je de remmen opnieuw laten voeren met de orginele voering. Orginele remmen zijn niet meer te verkrijgen, wel zijn er imitaties te verkrijgen maar dat is schijnbaar grote rommel dus binnen paar maanden weer ut zelfde probleem

Verder zou ik als ik jouw was meteen alle keering/o ringen allemaal vervangen want olie op droge remmen is snelle afschrijving, als je toch bezig bent kun je het beter ook maar goed doen.
gypCaseXL
Onze 845 heeft ongeveer hetzelfde probleem. dat de remmen soms gelijk blokkeren wanneer je de rem net aanraakt. wat nog weleens wil helpen is tijdens het rijden, in bijvoorbeeld 3 hoog de rem in te trappen. in het begin gaan ze enorm piepen en langzaam hoor je het piepen weg gaan, zo'n 10 meter, en wanneer je niks meer hoort heb je er weer een paar weken geen last van.
mfjens
Wat (straw) zegt gewoon opnieuw voering op laten zetten bij jari techniek hgv doen ze dat wel. En vervolgens het spul opnieuw afstellen
Dr Fendt
Onze 453 heeft ook problemen met de remmen, zoals @Straw al melde; dikke rommel, de immitatie remmen. na 3x de remmerij vervangen te hebben in 4 jaar hebben we de moed opgegeven. de trekker rijd tegenwoordig op en neer in de stal met een voerschuif.
Straw
@mfjens meeste grote automateriaal zaken kunnen het.

Heb ut bij huva laten doen in Eersel. Hebben originele voeren op laten klinken en lijmen dus kan ut er weer tegen
Robert87
@Straw

Er zijn ook 745 trekkers met natte remmen toegepast. Alleen in de begin jaren waren het droge platen
Straw
@Robert87 klopt die van ons is de ouwe kleur en dan het laatste bouwjaar.
Wij gingen met loshalen ook uit van natte laten we de olie eraf halen we het los waren het droge
monteurtje
@Robert87

welke begin jaren? De 844s'en hadden al hydr remmen, en de overgangsmodellen 745 heb je ook nog gehad met droge remmen. Volgens mij is dit een optie geweest keuze in remmen..
Robert87
@monteurtje

Klopt, maar volgens mij vanaf 90 was het allemaal natte remmen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
39