Deutz F2L612 - gegevens

Ik woon in belgie en heb een nederlandse trekker zonder papieren opgeknapt en is weer als nieuw. Nu wil ik met die f2l612 naar de keuring , maar daar hebben ze het type en nummer van de vooras nodig ???? Het is een bladgeveerde as . Ze hebben ook het type en nummer van de trekhaak nodig. Kan iemand mij wat nummers doorgeven, want op die van mij staan er geen nummers meeer.
leike

Reacties

Boemrang
Hopelijk kun je hier informatie uit halen, hopelijk heb je succes....
Niet geschoten is altijd mis... 😉
deutz-traktoren.de/traktoren/fl612/…
erik9831
En als de info van @Boemrang je niet heeft geholpen, dan zou ik zeker en vast eens aanraden om contact met een dealer of zo op te zoeken.

Die moet hier wel enige info of zo over weten denk ik dan. Raar dat ze zulke nummers vragen, moet dan toch een bepaalde reden voor zijn.

Er zijn meerdere trekkers van dit model verkocht geweest, dus als de onderdelen 'origineel' zijn, zoals ze horen te zijn, dan moet men bij Deutz zeker die bepaalde nummers en types kennen.

zijn vooral dan de technische specificaties die ze moeten weten ... om zo te kijken wat je mag slepen en aanhangen. Denk ik dan ...
leike
Ik ben bij een deutz dealer geweest, en het is hij die mij die gegevens vraagt. Volgens hem kan hij dat niet aan de hand van het chassisnummer navragen..
farmkoos
Het typenummer van de trekhaak is: 58/17/4-1. totaal trekgewicht 4000kg.
op de vooras kan ik geen nummer vinden en ik heb er drie staan.
leike
Dank je wel voor de info, ik ga het nog eens proberen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F2L612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!