International 745 XL - sier verlichting in de cabine

Hey

ik wil graag rode sfeer verlichting in mijn cabine hier voor gebruik ik twee top lampjes van 12 volt, mijn vraag is of ik deze kan aansluiten op het midden lampje in de 745 die er standaart in zit

alvast bedankt

groeten niels
niels1999

Reacties

NijhofMovies
Ja hoor, kan gewoon
niels1999
Moet daar dan ook nog een zekering tussen ofis dat niet nodig??
Jasperfendt
Ik ga raaredingen van je denkten met je sfeerverlichting 😛
niels1999
Haha nee denk dat maar niet
marco steyr
@jasperfendt #hoeretent? 😃
niels1999
Nee had je gedacht, maar moet er een zekering tussen of niet?
Schluterfan
Jongens, ga niet zomaar zwaardere zekeringen insteken. Dan kom je volgende week op TF vragen wie nog een 2dehands cabine te koop heeft... omdat de ouwe afgefikt is.

Trouwens, meestal is de bedrading ook maar voorzien voor die desbetreffende stroom dat de verbruiker, in dit geval een lampje, nodig heeft. Dus een extra verbruiker erop aansluiten is daarom ook nog niet altijd even slim.

Het verstandigst, draadje rechtstreeks van het contact, neem wel datgeen dat pas stroom geeft nadat je het contact aanlegt, trekken, zekering ertussen en naar het lampje. Indien mogelijk eventueel nog een schakelaar ertussen, voor het geval je de kerstverlichting even beu bent.

😉
niels1999
Oke klinkt lastig
albert-fendt
Als jij het over sierverlichting heb, moet je leds gebruiken, dat gebruikt zo weinig stroom dat je nergens last van hebt, qua overbelasting van je kabels en zekeringen. en een kabel brandt niet 1,2,3 door....
niels1999
O oke bedankt @albert-fendt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!