Mc-Cormick D 217 - Maaibalk en hef

Goedeavond,

Ik zoek een paar goede foto's van de V-snaar spanner van de maaibalk die op de D-217. De V-snaar tussen de aftakas pollie en de maaibalk pullie wil ik graag wat strakker hebben, de originele spanner is ooit kapot gegaan. Grof gras maait ie wel goed, maar fijner gras wil wel eens een probleem geven. De span veer zit er nog wel op.

De hef werkt niet meer optimaal, hij zakt met zware dingen naar beneden als ik de hendel omhoog druk. Zou ik het filter schoon moeten maken of zou de pomp versleten zijn?
Alvast bedankt.
De groetn!
Mispelaar

Reacties

IHC-power
Van de v-snaar spanner van onze D-212 kan ik je wel wat foto's maken en doormailen. Ik neem aan dat dat hetzelfde werkt dan bij jouw D-217? Ik dacht trouwens dat een 217 met hef altijd al een rechtstreekse aandrijving op de zijkant had?

Je zou in ieder geval al eens kunnen beginnen met het zuivermaken van het filter. Mocht dat niet helpen dan kan het idd liggen aan de pomp, of aan een inwendig lek in het ventiel.
Mispelaar
@IHC-power Zou zomaar kunnen, ik zag laatst wel een overbrenging te koop maar heb ik laten liggen omdat ik dit al heb. Ik neem aan dat dat idd het zelfde is, als je wat foto's wilt maken zou dat fijn zijn.
IHC-power
@Mispelaar doe me je emailadres maar even in een PB. Dan stuur ik je komend weekend wat foto's door. 😄
marco steyr
Doet je externe hydrauliekventiel het wel goed? Anders is misschien het manchet van de hefcilinder aan vervanging toe
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 217 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!