Fendt 308 turbomatic lsa

Ik kan mijn fendt niet meer op de normale manier afzetten. Het draadje van de motor naar het handgreepje in de cabine is kapot. Heeft er iemand een idee hoe ik dit kan oplossen of zijn er ergens nog nieuwe te krijgen of heeft er toevallig iemand een liggen. Ik hoor het graag.

Deel dit topic

Reacties

rickrenault
Die kabels kan je bij elke lmb wel krijgen zelf ook makkelijk in te zetten
koenjohndeere
Klopt deze zijn gwn via je lmb te bestellen
Wimsumar
Beste Janmerks: Je kunt in plaats van het kabeltje ook een goed stukje touw nemen en dit door het gaatje van het handgreepje vervolgens om de stuurkolom vastbinden.
Onvoorstelbaar dat je gebukt door het leven moet om een (Fendt) trekker uit te zetten.
( Ik heb een touwtje vanaf het handgreepje aan de stuurkolom gebonden zodat ik rechtopzittend de trekker uit kan zetten 😄 )
fendt818vario
Heb je de trekker nu wel uit staan? De Fendt 308 ls van ons wil via de stop knop niet meer uit. Hoe wij hem uitzetten: aan de linker kant vanuit de cabine, bij de motor zit er een schuif met rubber eromheen, die moet je naar je de kant van de cabine halen. Zit volgensmij achter de brandstofpomp.
unipower
In de hoge versnelling met rem erop gaat niet met vloeistofkoppeling haha, dan dieselkraan dichtzetten maar das er nie zo goed voor
janmerks
Ik zie wel verschillende mogelijkheden maar ik wil hem zoveel mogelijk in de staat houden zoals hij vroeger was. Maar in een noodgeval is het touwtje ook een goede oplossing. Wat ik me afvraag is het werkelijk zo simpel om een nieuwe afzetter te monteren omdat ik achter die brandstofpomp niet zie hoe het moet.
Arrie94
@janmerks Gewoon zo'n kabeltje bestellen bij de dealer, in de tussentijd kan je als noodgeval => achter de brandstofpomp zie je een heveltje zitten, stopkabel volgen naar die hevel en dan dat heveltje naar achteren (naar de cabine toe) trekken).
albert-fendt
Heb ik ook wel eens gehad, ik heb een nieuwe besteld bij kramp, ik dacht dat ie 14 euro koste..
janmerks
Alle bedankt. Heb een nieuwe besteld. Ik wist eerst niet waar die te koop waren. Heb er Kramp een besteld.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!