Fahr D130AH - Fahr D130 AH

Ik ben sinds vanavond in het bezit van een Fahr D130 AH gekomen.
De trekker had volgens de eigenaar een hele tijd stil gestaan.
Toen ik er vanavond mee naar huis reed viel mij op dat hij nogal rookte. geen dikke zwarte rook maar een beetje blauwig grijs.
Kan het zijn dat de olieschraap veren vastzitten en dat ik hem eerst eens goed moet gebruiken of is het heel iets anders.
HanomagR228

Reacties

Wimsumar
Beste HanomagR228: Ga 'm eerst maar eens inspecteren/alle achterstallig onderhoud geven voordat je 'm op z'n kl#ten geeft.
"Liever een lopende roker dan een vaste schoonbrandstoker". 😉
HanomagR228
@Wimsumar vandaag alles na gekeken, nieuwe brandstof, filters, olie e,d. en vanmiddag een paar uurtjes mee gereden.
Niets aan de hand, loopt perfect. nu is alleen het geval als ik weg wil rijden dat die bij het optrekken en het opschakelen een raar stroef krakend geluid veroorzaakt. heel even, weet u misschien wat het kan zijn. net of er iets aanloopt of blijft kleven
Wimsumar
Beste HanomagR228:
Quote @HanomagR228:
als ik weg wil rijden dat die bij het optrekken en het opschakelen een raar stroef krakend geluid veroorzaakt

Moeilijk iets van te zeggen. Geen ervaring mee. Kan diverse oorzaken hebben.
Dergelijke klachten zijn hier wel eens vaker besproken op het forum. Hopelijk voor jou reageert een 'ervaringsdeskundige' hierop.
HanomagR228
Wie weet t dit kan zijn??
Wanneer ik optrek en de koppeling los laat maakt de trekker een itswat piepend trillend/krakend geluid, heel even maar, en als ik overschakel heeft hij dat ook.
Wie weet wat dit kan zijn.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fahr D130AH ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!