Koppeling deutz d 4006

Hallo,
Kamaraadt van me heeft een deutz d4006 met dubbele poken en aftakas handkoppeling maar hij heeft nu door midden ma zit er 1 koppelingsplaat in. Hoort dat ik dacht dat er 2 plate in zitten
Wie weet hoe dat zit
gr stefan

Deel dit topic

Reacties

JannickDeutz
Ja er horen er idd 2 in 1 rijkoppeling en 1 aftakas koppeling zitten 2 drukgroeppen op elkaar gemonteerd
twand2505
@JannickDeutz Klopt de aftakas plaat zit erin maar ik zou eerst wel de maat van de drukvingers op moeten meten ofniet?
JannickDeutz
@twand2505 ja dat is zeker een aanrader!! Even de diepte opmeten met schuifmaat en zo ook weer monteren
RPCounty
@twand2505 correctie, de rijplaat zit in de drukgroep.
twand2505
@RPCounty dat klopt niet, de plaat die er in zit zit op de lange druk vingers deze wordt ingeschakeld door het druklager van de handkoppeling.
RPCounty
@twand2505 dan zou jij de eerste hebben die dat heeft. De plaat die tegen het vliegwiel zit is van de aftakas, omdat die de dunste as heeft. deze loopt door de holle as van de aandrijving. de aftakas bij deze deutz is 1 rechte lijn (niet as) naar achteren, met aan het eind een tandwieloverbrenging.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3