Illustratie van:

International 633 - probleem met hydrolische cilinder voorlader

Hallo,

Ik heb op mijn 633 een nieuwe hydrauliekpomp gemonteerd omdat de oude lekte en niet te herstellen bleek.

nu blokkeert de cilinder voor het kantelen van de bak van de voorlader. precies of het ventiel laat geen olie terug waardoor de druk in de cilinder opbouwt en niet meer beweegt. of is er een lek in de cilinder waardoor de olie van het ene naar het andere deel kan?
wanneer ik de druk uit de cilinder aflaat door de slang los te maken, dan werkt het een aantal keren zonder probleem . en dan slaat hij terug vast.

ligt dit aan het ventiel, cilinder? of is de druk met de nieuwe pomp te hoog? ik heb geen idee.

Kent iemand een oorzaak?

bedankt

Deel dit topic

Reacties

kromdiek
Zo als jij het beschrijft is het een probleem met het ventiel, die laat geen retour olie door op het moment dat je de bak weet terug kantelt, de eerste keren doe hij dat wel omdat de cylinder leeg is aan de retour kant
atlaspower
Gebruik je snelsluitingen ? kan er een afsluitklep vastslaan/dichtslaan, probeer het eens met een hele kleine olie stroom, blijft ie het dan doen raadzaam de snelsluiting vervangen van de retour slang
interman
Moet je de retourslang van je ventielblok eens losdraaien als je de trekker uit hebt en de cilinder wil niet meer terug. Dan zou er druk moeten zijn en als je de hendel dan beweegt zou de druk er af moeten gaan en beetje olie uit de retourslang moeten komen. Gaat dat niet dan zit het in je ventiel blok.

Of idd ergens verrotte koppeling
Of lucht
JOHNDEEREBOERTJE
@interman
Als er lucht in het systeem zit dan drukt de olie de lucht toch wel weg dacht ik?
spetser
Ik zal eerst eens proberen met een nieuwe koppeling. is idd al een oud ding.
morgen eentje halen en proberen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0