Mc-Cormick D 430 - vraag over hoge en lage giering

Ik heb een vraag over de hoge en lage giering van mijn d-430. hij staat nu naar beneden betekent dit dat dit de lage giering is?
ik probeer hem omhoog te trekken alleen krijg er geen beweging in moet het op een speciale manier ofzo?

hoor het graag.
kuipers135

Reacties

brauheist
Achteruit is de hoge en na het dashbord toe is de lage gearing .. moet idd wel wat kracht op die hendel zetten.. kunt is proberen die 2 schijfjes aan zijkant van de bak te verdraaien
IHC-power
Helemaal naar het dashboard toe heb je inderdaad de lage gearing. Je moet daar toch wel goed aan trekken om em in neutraal te krijgen. Nog verder naar achteren, hendel tegen het hefhuis aan, heb je de hoge gearing. Bij het schakelen naar de hoge gearing moet je de koppeling intrappen. Bij het schakelen naar lage gearing is dat niet nodig. Gaat de trekker nog vooruit in de lage gearing? Als dat zo is, zou ik voorlopig aan die schijfjes aan de zijkant niets verstellen.
guuskeunen
Beetje met het gas en de koppeling spelen en wat kracht erachter dan lukt dat meestal wel.
ErDee
@guuskeunen of gewoon stil staan, koppeling in en rem los, dat is beter 😉
IH214d
Je kunt de buis uittrekken voor een groter moment. Origineel af fabriek zo, soms zit de buis vastgeroest. Dit is indicatie voor hoeveel kracht je er op kunt zetten. Is dus nog best wel wat.
guuskeunen
@ErDee ja dan sta je ook stil en dan wat met gas en koppeling spelen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!