Mc-Cormick D 217 - hefinrichting

Moin moin,

Om direct maar met de deur in huis te vallen, waar vul ik mijn hydrouliek olie bij voor de hef? Is dit een afgesloten systeem met de achteras of zit dit met elkaar verbonden? Welke olie moet ik er dan ingooien en hoeveel moet er in zitten.
Nu had ik nog een vraag, hoe zou ik het beste het filter schoon kunnen maken?
Doordat de hef steeds 'slomer' / minder kan tillen verwacht ik dat of het oliepijl te laag zit, filter dicht zit of in het ergste geval de pomp versleten is.

Heeft iemand een ander idee, meld het 😃.

De groet'n!
Mispelaar

Reacties

ErDee
Nou uhm gewoon minerale hydrauliekolie erop, zit niet samen met de bak, vullen doe je bovenop daar zit ergens een grote moerdop
Mispelaar
@ErDee Oké, gewoon vullen tot het einde? Hou zou ik mijn hydrouliek filter het beste schoon kunnen maken?
ErDee
@Mispelaar normaal zit er een moerdop bovrn op achter der stoel daar vul je hem en zit er ook een pijlstokje aan
Oliefilter van de motor kun je uitwassen met benzine of diesel, heeft die een hydrauliekfilter dan? Als dat een ijzere is kun je die uitwassen zoals net gezegd
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 217 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!