Illustratie van:

John Deere 6600 - stuur verwijderen.

Hallo.

De titel zegt het al. Wie kan me vertellen hoe ik het stuur van het dashboard kan afhalen. Dit ivm het vervangen van de ruitenwisser schakelaar.

Gr. Luc

Deel dit topic

Reacties

1046
Slijptol???
JD 6430 The Best
Dat dopje met dat hertje in het midden van het stuur kan je eraf trekken/draaien, dan zit er een dikke moer, die draai je los en je pakt het stuur eraf, of bedoel je dat niet?
MartinZaandam
Ik heb niet zo'n goed beeld van deze trekker, maar de meeste sturen zitten op een splain/getande as. Moer los draaien en op de bestuurders stoel gaan zitten. Daarna met je handen aan de onderkant van het stuur slaan, wel zo hard dat het stuur eraf "schrikt". Met de hamer aan de onderkant slaan, geeft meestal ellende. Er bestaan ook hele kleine poelie-trekkers, speciaal gemaakt om stuurwerken los te trekken.
stefaanp
Kapje op stuur afdoen nylon moer m8 afdraaien plaatje wegnemen met schroevendraaier vergrendeling wegplooien met dopsleutel van 27 moer afdraaien stuur afnemen dan met circliptang circlip wegnemen en vloot.Van de onderkant 4 sterreschroeven losvijsen en je bent bij de schakelaar
@stefaanp

Kun je dat kapje eraf wippen? Of hoe moet dat?
@JD 6430 The Best

Hoe krijg ik dat dopje eraf? Heb net geprobeerd, maar dat ging niet echt.
johndeere6506
Het logo zit in een zwart omhulsel, die strak aansluit uit de rest van het stuur. Als het goed is kun je daar een platte schroevendraaier tussen zetten en het kapje loswippen.
johndeere6506
Maar heeft deze trekker een voorruit die los kan? Anders kan het schakelaartje bij de voorruit ook kapot zijn
SventerHorst
Je moet met een klein plat schroefendraaiertje het embleem er af wippen, m 8 moerje loshalen hoogte insteller er af. Borg klipje terug buigen, los draaien met een lange dop 27, stuur er af pakken en dan ben je bij je schakelaar
SventerHorst
Maar dan moet je je dashbord nog loshalen om bij je stekkers te komen, het is wel een klus van een paar uur om het in en uit elkaar te halen. Groeten Sven ter Horst
@SventerHorst

Oke bedankt. Ga ik dat morgen eens proberen.

Groetjes
@johndeere6506

Nee het zit in de schakelaar want die klikt niet meer. En de voorruit kan niet los.
stefaanp
Als je de nieuwe schakelaar monteert de schakelaar ligtjes indrukken
JohnDeere5720
Hoe heb je uiteindelijk de dop boven op het stuur er af kunnen halen?
Ben nu ook bezig met onze Johndeere5720, alleen krijg het stuur/dop er nog niet af. (heb nog geen grof geweld gebruikt) wou graag de boel eerst heel houden.
john deere 7810
@JohnDeere5720

tussen het geribbelde en waar het glad wordt 😉 aan de zijkant zegmaar

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.110