Illustratie van:

Kubota B2230 - Front PTO

Dag collega's ,

op mijne kubota zit een front pto van zuidberg

kramp.com/shop-be/nl/…

Deze draait dus cw en tegen 1000 toeren , nu ben ik van plan om er een front veegborstel aan te hangen maar ik weet niet of dat gaat lukken met dit toerental en draairichting , ik heb er dus al gezien die een aandrijving hebben van 540 rpm .

Nu is mijn vraag of je zo'n pto zelf kunt ombouwen naar evt een ander toerental en draairichting .

Alvast bedankt

Jo845xl

Deel dit topic

Reacties

kokkiekubotaman
Het simpelste lijkt me met een ander toerental gewoon minder motortouren te geven, en met draairichting gewoon een aangepaste veegborstel te kopen
JOHNDEEREBOERTJE
Er zijn vertragingskasten te koop van 1000 toeren naar 540... En om de draairichting zou ik die veegmachine maar gaan verbouwen. Aandrijving draaien of naar de andere kant ofso...
jo845xl
@JOHNDEEREBOERTJE Daar heb ik ook al aan gedacht . Ik kan misschien ook eens contact opnemen met zuidberg zelf ?
JOHNDEEREBOERTJE
Vertragingskast zou dan ook op je machine komen. Trekker zou ik standaard laten. Wij hadden op de zaak zo'n zelfde probleem met een hark. Dat wordt ook op deze manier opgelost.

Zo'n vertragingskast heeft kramp o.i.d. waarschijnlijk wel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B2230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
6