International 745XL - spatborden

Hallo,

Ik ben een paar dagen geleden gaan kijken naar een 745xl maar een frans model (korte spatborden dus) Nu vroeg ik mij af of deze makkelijk te vervangen zijn door duitse (schuin af lopende)? Kan iemand me ook vertellen waar ik op moet letten?
Kevin_dexta

Reacties

mickheijboer
Die zijn zo te vervangen voor duitse spatborden dat is allemaal het zelfde. Enkel als hij Sens o draulic heb zou je de hydrauliek leidingen moeten veranderen aan het spatbord naar de draaiknop
brauheist
Hebbe dese ook nie andere cabine?
brauheist
Hebbe dese ook nie andere cabine?
brauheist
Hebbe dese ook nie andere cabine?
mickheijboer
@brauheist Nee frame is bijna gelijk enkel zit er verschil in frame qua jaartallen en 4 of 6 cilinder en in de zij spijlen hadden de eerst modellen ventilatie openingen in het frame de nieuwere niet meer en de opening in de vloerplaat voor de versnellingspoken is anders. Maar de bevestiging van spatborden van de 4 cilinders zijn altijd gelijk gebleven.
brauheist
@mickheijboer mijn 845 is een van de laaste die heeft nog wel ventilatie in de zijspeile
mickheijboer
@brauheist Ja in de voorspijl zeker. Ik bedoel de brede spijl waar de bekleding tegen aan zit.
brauheist
@mickheijboer aah okee nee dat heb ik niet nee
mickheijboer
@brauheist Dacht ik al was in de tijd dat de 55 xl serie er was en het dunne dakluik dat waren vaak lek cabines vooral het dakluik
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!