Stuurbekrachting renault 681

Hoi ik heb een nieuwe orbitrol geplaats in de renault 681.nu blijft er lucht zitten in het systeem,.Hoe krijg ik dit er uit?heb al met het stuur gedraaid,hoe lang zou dit kunnen duren voor dat dit weg kan zijn?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Limbo: Verander de topictitel even in "Stuurbekrachtiging Renault".
Deskundigheid in de vorm van een Renault monteur/dealer (bijvoorbeeld @FerdinandDijkstra ) komt er dan op af als vliegen op stroop. 😉
limbo
Verkeerde stroop wim?
Wimsumar
Beste Limbo:
Quote @limbo:
verkeerde stroop

Ja, ik snap het ook niet. :?
Geeft niks, de uren dat een potje bier gaat smaken naderen. Misschien werkt dat. 😉
limbo
Ok wacht wel af,ik heb al van alles geprobeerd,laat het nou maar ff rusten.
Tom VB
Waarom heb je een nieuwe orbitrol gemonteerd ?
Wimsumar
Beste Limbo: Je schrijft dat er lucht in het systeem blijf zitten. Wat bedoel je daar mee?
Ik vermoed dat dit in de stuurcylinder ophoopt. Deze zou je eraf kunnen nemen zodat je (per kant) met rechtopstaande cylinder de lucht eruit kan drijven (door heen en weer te sturen).

Overigens, weet de leverancier van de nieuwe orbitrol geen raad?
limbo
Hallo,ik heb een nieuwe gemonteerd om dat de anderen probleem maakte de klep binnen in liep wel eens vast,waar door pomp het begaf,de as brak af net bij de spie baan vlgs een lmb kwam dat door dat de klep bleef hangen.De leverancier is iemand die het spul verkoopt.Ik heb al een halve middag aan het stuur zitten draaien,het word wel beter,.Maar ik voel nog steeds een sof gevoel en haperend stuur momenten.
Bij deze oudere trekkers moet je gewoon doordraaien naar links en naar rechts , dan gaat de lucht er vanzelf uit.
Ik denk dat je andere problemen hebt
limbo
Hallo Ferdinand ik zou niet meer weten wat.Er zit alles nieuw op orbitrol- stuur cilinder -leiding .Volgens mij kan het alleen lucht in het systeem zijn.Maar ik ga maar weer eens draaien,kan met dit k- weer toch niet veel anders doen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0