Ford 3000 - motor slaat af bij op laten komen koppeling

Hallo heren en dames mijn fort 3000 die ik net heb aangeschaft slaat af bij het op laten komen van de koppeling ,de remmen staan los maar hij gaat niet vooruit ook niet in de versnellingen ,start wel met ingetrapte koppeling maar gaat zwaarder lopen bij het op laten komen en slaat uiteindelijk af ,kan er ergens een hendel of aandrijving verkeerd staan
koen-schipper

Reacties

albert-fendt
Mijn 3000 doet dat ook wel eens, dan staat hij in 2 versnellingen tegelijk, dan moet je de deksel van de versnellingsbak erafhalen en kun je hem in zn vrij zetten met een grote schroevendraaier
Wimsumar
Beste Koen-Schipper: Vermoedelijk zijn er per ongeluk twee versnellingen tegelijk ingeschakeld en is de pook uit het schakelmechaniek geraakt.
RPCounty
@albert-fendt als je dit vaker hebt speel je wel russisch roulette....ik zou er maar een nieuw deksel op zetten want de volgende keer is het een setje tandwielen van 700 euri en 2 dagen werk. Je kunt wel zeggen dat overkomt mij niet maar je wilt niet weten hoeveel gereviseerde bakken ik al niet door dit verkocht heb.
RPCounty
@albert-fendt als je dit vaker hebt speel je wel russisch roulette....ik zou er maar een nieuw deksel op zetten want de volgende keer is het een setje tandwielen van 700 euri en 2 dagen werk. Je kunt wel zeggen dat overkomt mij niet maar je wilt niet weten hoeveel gereviseerde bakken ik al niet door dit verkocht heb.
edinter
Als je deksel eraf hebt kijk ook goed hoe het komt dat je in 2 versellingen staat kijk goed wat er versleten of iets afgebroken is
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!