New Holland 8340 - opdrijven

Ik zou mijn new holland 8340 graag wat opdrijven voor de trekker trek. heeft hier iemand enige ervaring mee? weet waar ik moet draaien maar weet niet of het in of uit draaien is en hoeveel toeren dat je er mag aan draaien?
siebe

Reacties

marco steyr
Ik zou een opdrijfhek kopen
valmet6400power
Als je wat wil moet je je richten op het geven van meer diesel, daar kom je verder mee dan meer toeren. Wat voor pomp zit erop? Een roterende?
larss
Weet jij waar je moet draaien? waar dan?
wouterdp
Achterkant van de pomp, sleutel 10 is wel moeilijk om aan te kunnen.
siebe
@wouterdp inderdaad maar weet jij of je deze schroef in of uit moet draaien? en hoeveel toeren moet je er aan draaien voor er iets veranderd?
wiegehts
Lijnpomp dr op
wiegehts
Lijnpomp dr op
DANOONTJE POWERR
Quote @valmet6400power:
dan meer toeren

Een toer is gewoon een rondje dus ook met je schroevendraaier. 😃

@larss Benieuwd?
wouterdp
@siebe
indraaien, en het verschil is niet immens als je er aan draait. Probeer eerst met een toertje en gewoon op gevoel. wel toeren tellen als je hem na de TT terug wil zetten.
steyr man 8130
Als je echt goed wat pk's er uit wilt halen moet je er een andere pomp aanzetten, want een originele pomp geeft niet veel meer pk's als 150 aan de motor
malcon
@siebe die schroef achter de brandstof pomp tussen motorblok en pomp uitdraaien. En niet in. Kan je met gemak 200 pk uithalen. Dus pas op wat je doet ivm de bak
siebe
@malcon oké zal ik eens proberen, hoeveel moet je er zo aan draaien om er rond de 150 pk uit te krijgen?
malcon
@siebe kan ik niet zeggen. Ik weet niet hoeveel pk die nu is. Normaal zetten we hem voor een vermogenstester en kan je zien wat je doet
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 8340 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!