Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrotron 106 - airco

Beste,
bij ons werkt de airco +- één uur en dan valt die uit voor een half uur en dan werkt die weer heel even en dan is het niks meer, hebben nieuwe verdamper gezet en nieuwe gas erop. Wat kan dit zijn?

mvg Tim

Deel dit topic

Reacties

jaap31
Ws de magneetkoppeling vn de pomp
casejxu
Thermostaat.... t klinkt nu net of dat ie bevriest.. komt er na dat ie stopt een water onder vandaan als ie even stil staat?? hier is een modificatie voor.. Onder de stoel zit deze gemonteerd. Jij heb waarschijnlijke nog een bruine te tegen de verdamper aanzit... hier moet een zwarte ingestoken worden.. Je dealer kan uitleggen hoe
deutzke106
Thermostaat is pas vervangen omdat de oude kapot was, hier zit gewoon een draad in de verdamper en de thermostaat zit een 10cm van de verdamper af. Magneetkoppeling gaat het niet zijn want je hoort de koppeling aanspringen als je te trekker start.
casejxu
@deutzke106 hij bevriest dus niet onder de stoel ?
jaap31
Als de koppeling warm word gaat ie slechter pakken, me vader had het ook met ze auto, ff met de koevoet een paar plaatjes bij gebogen en deed ie het weer perfect. Hij was daarvoor al 5x bij de garage geweest en die konden telkens niks vinden
Boemrang
Dan ga je terug naar de dealer of naar een airco specialist...
DieterL
Ff koppeling bijbuigen met koevoet, lijkt me een hoog hobby bob gehalte..

Dat ze daar bij de garage niet opgekomen waren 😄
RobDeutz104
Denk toch dat die gewoon bevriest, je thermostaat op een andere plek monteren, dichter tegen de verdamper aan, als die het niet meer doet, stoel eruit, en deksel los, 5 minuten werk, en je weet het gelijk!
deutzke106
Dan moet ik dit weekend even kijken naar de thermostaat, maar waarom moet deze dichter bij de verdamper? de voeler zit toch in de verdamper?
casejxu
@deutzke106 de thermostaat buiten de box plaatsen en de voeler in de verdamper steken
deutzke106
Zo is het ook, maar themostaat zit evenzeer onder de stoel. en heb gekeken, als ik geen airco heb, loopt het water onder de cabine uit. Dus zal wel bevriezen 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 106 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0