International 845 XL - olie reservoir

Is het mogelijk hier een extra oliereservoir voor hydroliek op te zetten zo ja hoe?
mvrgr Herman
HarmBoer

Reacties

biet
Dat is heel goed mogelijk. Veel Inters hebben dat omdat ze voor een kipwagen doorgaans te weinig olie in de achterbrug hebben. Meende dat types als de 845 dat al af fabriek standaard hadden, kan zijn dat het optie is geweest. Handigste is om een trekker op te snorren waar zo'n tankje op zit, het jeukt ervan. Dan kun je het vrij eenvoudig namaken.
Corne S
Waarschijnlijk zit de olie in de hefdeksel, niet in de achterbrug.
brauheist
Onder de cabine waar je instapt kan je er makkelijk een opzetten.. mits het geen 4wd is
DaanHaar
Even bellen met Meindertsma Tiel. Zij hebben vast nog wel een origineel tankje met aansluit stukken liggen.
robertIHC1056
Anders kan er altijd nog een extra tank op het linker achterspatbord. Zijn er wel meerdere van gemaakt. Wij hadden destijds er een op een 745xl zitten. toen bij de case ih dealer gekocht.
siegfried001
Ik heb voor mijn 845xl ook eentje gemaakt tegen het linker spatbord. De vorm van het spatbord nagemaakt en ongeveer 10 cm breed. De ontluchtingsdop boven aan en dan gewoon een darm tussen de originele vulplug en de onderkant van het reservoir. Veel succes.
HarmBoer
Hartelijk dank voor alle reacties hier kan ik wel verder mee.
AW217
Ik heb er een nagemaakt, liggend op de achteras onder de cabine.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!