Illustratie van:

John Deere 1020 - Speling met sturen

Hee,
Ik ben nu een John Deere 1020 aan het opknappen. Heb heel de vooras er onderuit gehaald want hij had teveel speling! Ik heb overal nieuwe bussen/pennen gemonteerd, behalve de 2 bussen bij de triangel want die zijn niet meer te koop verder is ook alles orgineel (geen troep dus) en nieuwe lagers bij die wielen en nieuwe fusee's maar hij heeft nog een klein beetje speling met het sturen! Is dit altijd zo?

Alvast bedankt!
Coen

Deel dit topic

Reacties

erik9831
Zolang je het stuur geen halve slag kunt draaien ... Dan is het niet zo erg.

Op men 1120 (eigenlijk hetzelfde) is dit ook allemaal veranderd geweest en daar zit ook nog altijd een beetje speling op.

Zit er toevallig geen speling op de stuurstang of op de stuurplaat ? Op de stuurplaat zit een dikke pen en als die slijtage vertoont dan zit er ook speling.
MASSEY-MOOI
Stuur kogels dan
roy jd3130
@erik9831 mijn trekker had ook speling ik had ook me lagers vervangen dus ik vroeg bij de dealer wat het kon zijn toen zijden ze dat de bout in je stuur arm die uit je stuur huis komt die wil wel eens een beetje los gaat dus ik kon hem nog een kwart slag aan draaien en weg was de speling
coen-de-kok
Nee een halve slag zeker niet, ik heb de oude 1020 nog hij heeft geen lagers maar busjes dit isblater vervangen maar bedankt!
john deere 7810
@roy jd3130

dat klopt inderdaad. vaak zit die los
Adri-JD850
Coen volgens mij had je deze vraag hier niet hoeven te stellen, het kan zijn dat de plank mis geslagen word maar ben je dan niet de zoon van, de John Deere dealer in het zuiden des lands.
Om de speling van je stuur af te krijgen is nog de mogelijkheid dat de bussen die onder je stuurhuis zitten waar de stuurarm aan zit versleten zijn.
coen-de-kok
@Adri-JD850

Haha adri, ja ik ben de zoon van Geert-jan de Kok maar ik wilde tractorfan even uitproberen en het bevalt me wel goed;)
JD6930
Quote @Adri-JD850:
het kan zijn dat de plank mis geslagen word maar ben je dan niet de zoon van, de John Deere dealer in het zuiden des lands.

Mini directeur de Kok! 😛

@Coen-de-kok

Nu nog iets vaker foto's maken en hier plaatsen jongen, jullie hebben genoeg staan om mee te pronken. 😛 of de foto's van de 1020 die je aant opknappen bent en je me op FB toegezonden hebt.

Bijv. de John Deere M van je pa. 😛

Tipje: Om iemand te quoten selecteer je de tekst en klik je het tekst ballonnetje boven de reactie, lang de tijd hoelang de reactie er al staan aan, of als je gewoon zo wil reageren naar iemand, klik je zonder iets te selecteren het ballonnetje aan. Vervolgens verschijnt om even een voorbeeldje te geven [ @Adri-JD850 ] mar dan zonder spaties in het reactieveld en kun je daaronder je reactie typen. 😉

Bij de uiteindelijke reactie, is dit het resultaat van de naam: @Adri-JD850

Foto's plaatsen kan weer door onder het kopje ''Foto's'' in de blauwe balk op foto's toevoegen te klikken, links in het kleinere blauwe balkje. Vervolgens de juiste type nummers selecteren. Als je je mailadres even toestuurt via PB zal ik je toevoegen aan het bedrijf ''Geert-Jan de Kok BV''.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!