Mc-Cormick D 430 - prijs restauratie?

Ik heb onlangs een Mc Cormick international D430 gekocht. Deze moet wel nog opgeknapt worden. Nu vroeg ik mij af wat zo de gemiddelde prijs is voor hem te laten restaureren. mechanisch is hij redelijk in orde lijkt me. Ook vroeg ik mij af waa is zich restaurateurs bevinden in de regio Oost-Vlaanderen (België)

tractorfan.nl/picture/862413/
sven-fendt

Reacties

valmet6400power
Als je het laat doen is het het geld absoluut niet waard, doe je het zelf dan ook niet alleen dan moet je je eigen uren niet rekenen dan ben je minder arm 😉
selten
Restaureren kost geld, en bij dermate tractor zal hij nooit veel opbrengen. Spuit je hem zelf reken maar op tusse de 300€&800€ ergens. Laat je hem spuiten 1000€+. Laat staan het motorische gedeelte...
b450
Als je voor je motor een volledige pakkingset nodig hebt ben je al tussen de 250 en 300 euro kwijt. Een set achterspatborden is ook te koop maar is wel erg duur. Nou tel maar op. Je moet er gewoon veel hobby aan hebben.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!