Illustratie van:

Renault Super 2D - Van 12.4-28 naar 14.9-28

Is het mogelijk om van 12.4-28 naar 14.9-28 te gaan op de standaard velg waar 12.4 op zit. Of kan daar alleen nog een 13.6 op?

Deel dit topic

Reacties

jeroenfordmf
Ligt er aan wat voor velg het is en wat voor merk band je neemt.
Justin2
@jeroenfordmf De band die er op zit is valt nu binnen in de velg. En ik zat te denken aan BKT.
jeroenfordmf
@Justin2 passen zal het wel maar uw band zal wel erg bol gaan staan. meestal heeft een 12.4 band een 11 inch brede velg en een 14.9 een 13 inch brede velg. 2 inch is ongeveer 5cm verschil in de velgen. naar mijn weten moet dat wel gaan. Maar zo als ik net al zei; dan gaat uw band wel een beetje bollen.
Justin2
@jeroenfordmf Dat wilde ik weten. Bedankt. Dat de band een beetje bol gaat staan is niet z'n probleem. als het maar niet te gek word en het tegen het randje aan zit. Kom er maar op 1 manier achter en dat is proberen.
kramer
@Justin2 Als 12.4 binnen de velg valt, dan zal 14,9 geen probleem moeten zijn.
Justin2
@kramer zou mooi zijn. Ik ga dan maar eens opzoek naar een setje banden. Kan het altijd proberen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Super 2D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0