Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - Monteur gezocht

Ik ben opzoek naar een MF 135 monteur die mij kan helpen met mijn 2 kapotte hobby trekkers.

Trekker 1 heeft een lekke versnellingsbak. (Waarschijnlijk ingaande as keering) en Trekker 2 heeft een vast zittende aftak as koppeling en een futloze hef.

Dus wie heeft er zin om weekends wat aan een trekker te sleutelen? Natuurlijk tegen een vergoeding.
In woon trouwens in Friesland (Boelenslaan)

Deel dit topic

Reacties

gerhardleusink
Als je ze naar rijssen brengt, dan hebben we een deal 😉.
Alex Schanssema
@gerhardleusink is nog geen 150 km dus moet te doen zijn 😉
gerhardleusink
@Alex Schanssema Je moet er wat voor over hebben 😉. Maar even serieus khep net die van ons (ook mf 135 4bak em rechte vooras) weer gereviseerd en gespoten draait net weer een paar weken. Dus dit moet ook te doen zijn. Zijn deze drie bakken met een kromme vooras? Dan heb je wel iets meer werk met een lekke price as keerring 😉.
uberprutser
Het gaat om een 3 bak met multipower en een 4 bak. De 3 bak heeft de lekkage en de 4 bak de aandrijfas problemen. Oja, de 4 bak heeft een rechte voor as.
gerhardleusink
Multipower is zomaar niet even reparerern dat wil zeggen in een keer een goede afdichtong weer krijgen. Je kunt er ook voor kiezen om er een 3 of 4 bak tussen te bouwen er is keuze genoeg van een 35 en bepaalde types 100 serie is er zo tussen te bouwen. Dit heeft als voordeel dat je nooit geen lekkage weer hebt en je bent in verhouding niets duurder uit. De Multipower gaat kapot door onder vollast te schakelen beter is even gas terug nemen en dan schakelen. Mocht je geinterseerd zijn ik hen je een pb gestuurd met mn telnr.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
8