Landini 8880 - Hef gaat niet helemaal omhoog

Hallo, bij onze landini gaat de hef niet helemaal omhoog, het lijkt wel alsof de hendel in de hefdeksel niet verder kan. weet iemand hier een oplossing voor?

alvast bedankt

Deel dit topic

blue-ford4600

Reacties

paulusmahandel
Diepteregeling verstellen?
oliepeil niet goed?
blue-ford4600
@paulusmahandel je bedoelt de diepte regeling met de hendel verstellen?
Kippeboertje
Hallo blueford je kunt het beste eerst even kijken of de hendel helemaal vrij is. Eerst in de cabine, is er iets in de sleuf van de hendel gevallen, kan de hendel daar wel helemaal naar achter. Onder de cabine even kijken of er misschien een olieslang van het ventielenblok het stangenstelsen van de hef blokkeerd. Controleer daarna hoe hoog de heflatten gaan, ze mogen net niet helemaal boven in komen,ongeveer 2 a 3 cm vrijeslag, ander blijft de pomp doorpersen. Als dit alles in orde is heb je een inwendig probleem.
paulusmahandel
@blue-ford4600 Ja dat bedoelde ik, maar kijk idd alles eerst maar eens na wat Kippeboertje schrijft incl je oliepeil
valmet 8500
Heb je de hendel van de diepteregeling op zn hoogst onse lamborghini doet de hef ook niet helemaal omhoog als de diepteregeling aan staat
JovisL6550
Achter je rechter hak zitten 4 draaiknoppen mischien heeft daar perongelijk iemand aan gedraaid ofzo maar het kan ook aan het oliepeil liggen, iets anders kan het haast niet zijn.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 8880 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!