John Deere 1020 - stickers en neus embleem

Wie weet waar ik een sticker set en een neus embleem kan kopen voor mijn john deere 1020

Deel dit topic

barry-tukker

Reacties

Snaky Bill
O effe @ deermeneertje vragen die weet het wel.
deeremeneer
@Snaky Bill Als je iemand wil bereiken moet je dat anders doen. Je klikt of op het gele ballonnetje bij mijn naam of je zet je naam met @
@Snaky Bill
Hariems
Stickerset van mijn 2020 komt van everts uit winsum, ziet er echt netjes uit moet ik zeggen. Neusembleem zal een dure aangelegenheid worden denk ik. Kon toen ik opzoek was er een aantal vinden in Engeland maar die kosten richting de 150 euro toen dacht ik. (Met het vierpotige hert dan wel he). Die van mij is opgeschilderd. Veel werk ma wel de moeite waard.
deeremeneer
Oh en ja ik kan het leveren ja.
ha189
info@trekker-onderdelen.nl

stuur maar mailtje
erik9831
Nieuw zijn de stickers nog te koop dacht ik, maar dat embleem is niet meer nieuw te koop.

moest iemand ze toch nieuw weten te koop zijn mag je het altijd zeggen.

PS volgende keer plaatsen in het forum onderdeel "te koop (gevraagd)
coen-de-kok
Wij kunnen ze nieuw nog bestellen (orgineel) ik ben ook een 1020 aan het opknappen
coen-de-kok
Ik weet niet of je het oude embleem hebt (4 poten) want die is niet meer te bestellen maar je kan wel de 2 potige bestellen en de sticker set kan ook!
Tom VB
Een met 4 poten is verl mooier en origineel. De mijne van de 3120 heb ik destijds bijgerwerkt met een zwarte edding stift, ging perfect.
JD3010
@Tom VB Haha, dat heb ik ook gedaan. Gaat best wel goed.

Wat ik gehoord heb, lijken die stikkers van JD niet op origineel. Die van Everts wel.
Patrick 2020
@Tom VB Met 4 poten origineel? Ligt aan het bouwjaar toch.. In 1968 kwam het logo met 2 poten. Mijn 2020 heeft ook het nieuwere logo met 2 poten. Trekker komt als het goed is uit 1972
3130ls
@JD3010 die van everts zijn mooie stickers ook die van het nieuwere type. Origineel bij jd moet je de cijfers zelf plakken volgens mij. Die van de 20 serie niet maar wel het nieuwe type 30 zegmaar. Bij everts zitten die keurig al geplakt en komen er ook niet ag.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!