Fendt 816 - Verlichting aanhangwagen

Hallo,

Telkens als ik met de 816 + aanhanger rijdt en het rechterknipperlicht aansteek, beginnen de remlichten mee te knipperen. In tegenstelling tot een slechte massaverbinding, knipperen de remlichten op de trekker ook mee. Is de aanhanger los gekoppeld, dan is alles in orde. Wie weet raad?

Deel dit topic

nh1880

Reacties

Loeideutz
Ik denk toch aan een slechte massa verbinding op de wagen. Bij het knipperen pakt hij dan de massa via het remlicht en geeft het dan ook door naar de tractor.
Of er zijn wat kabeltjes verkeerd aangesloten in de unit van de aanhanger. Ook dan geeft hij het via de aanhanger terug naar de tractor.
Fendt926Driver
De draadjes van de remlichten en de knipperlichten raken elkaar in de verlichting van de aanhanger. daarom gaat het op de trekker ook mee knipperen. kan ook in de stekker van de aanhanger zitten
Straw
Idd zou is de aanhanger keer na kijken
valmet 8500
Heb je de lichten wel goed aangesloten van de wagen? En is het alleen maar met die wagen of ook met andere als de lampen het anders ook niet goed doen denk ik dat het een massa probleem is in de stekker
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 816 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!