Pz 2000 transport stand

Op de foto in de link zie je de strip en de vraag. Hoe transporteer je de machine als die strip er niet zit. dan gaat de machine in de hef met 1 wiel op de grond scheef staan... Mijn vraag is hoe zit dit normaal?

Deel dit topic

Reacties

deutzisthebest
Ik heb digitaal de gebruikshandleiding van de pz2000 en de pz2400. Heb er even gauw doorheen gebladerd maar kan zo gauw niks vinden hoe het officieel hoort. neem aan dan er ergens op de as waar hij omheen draait dat daar een pen ingestoken kan worden. Bij eventuele interesse in de handleidingen stuur je maar een pb.

En misschien dat @AW217 meer informatie kan leveren. Die heeft er volgens mij 1.
martijn1998
Die strip is niet origineel, wij tillen de hef altijd helemaal op en dan gaat de pz 2000 wel scheef hangen maar hij raakt de grond niet.
Wimsumar
Beste Martijn1998:
Quote @martijn1998:
wel scheef hangen maar hij raakt de grond niet.

Het pendelsysteem zal inwendig toch wel begrenzingen hebben?
Ik neem aan dat als de machine weggeparkeerd is dat de driepuntsbok niet vrij rondgedraaid kan worden.
Als de strip er origineel niet op zit lijkt het mij een extra stabilisatiestang welke het kantelen nog verder in toom houdt.
martijn1998
Er zit verder geen stabilisatiestang oid op, de machine kan maar een bepaalde slag pendelen en als je de hef hoog genoeg optild kan hij de grond niet raken
AG35
Klopt, de strip is niet origineel.
Machine kan heel ver pendelen, voor dat ie tegen de aanslag komt.
Gaat schuin hangen als je hem optilt. Heb er zelf een ketting aan gemaakt, die ik vasthaak voor transport, zodat ie recht blijft hangen.
Superdexta
Heb de strip er net afgehaald. Zit geen aanslag bij mij op kan 90 graden ofzo aan beide kanten draaien totdat hij tegen de steunwiel aankomt dus bij volledig heffen zit hij nog op de grond met een kant..
Inwendig zit er op de bok een gleuf en in de as waar de aftakas doorgaat ook een gleuf waar kogels inzitten dus daar zit geen begrensing. Ik zou het eens proberen om iets met kettings te maken voor transport.
AG35
Heb net nog eens naar die van ons gekeken. Daar zit aan de bok een plaat met een bout. En aan het frame een plaat met een sleufgat, waar de bout door zit. Dit is de begrenzing.

Maar het is niet precies dezelfde, het steunwiel is ook anders.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0