Illustratie van:

Case International 956 XL - koppeling 956xl

Hoe zit het precies met de rijkoppeling en de aftakaskoppeling van een 956?? zijn dit 2 verschillende platen?

Wanneer ik de trekker in de 1 hoog heb en de koppeling oplaat komen slaat de trekker af. Koppeling lijkt mij goed. Maar wanneer ik de aftakas hendel naast het dashbord naar achteren trek (achter de stoel niet ingeschakeld) dan slipt de koppeling wel heel erg.

Wat is hier het probleem??

alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

twand2505
Miss dat het druklager niet fijn terug komt bij een 733 zit er een vetnippel op de druklagerhouder misschien als dat hier ook op zit even doorsmeren?
Brouwerdk
Er zijn inderdaad 2 koppelingsplaten, een voor het rijden en een voor de aftakas. Er zijn ook twee druklagers gemonteerd en een dubbel stel druk vingers. het kan zijn dat de rijplaat toch versleten is en misschien al vaak bijgesteld dat de drukvingers zo hoog staan dat het aftakas druklager het rijgedeelte meeneemt en daardoor vrijkoppelt in het rij gedeelte. ook kan het aftakas gedeelte verkeerd zijn afgesteld in de drukvingers. soms kan dit door een eventueel inspektie deksel afgesteld of bekeken worden, en anders moet hij door de midden om het probleem te verhelpen.
22gorter22
Zitten deze platen achter elkaar dan? Ik kan nergens een tekening vinden van hoe dit precies in elkaar zit.
GD tuning Garyp
@22gorter22 ja, zitten achter elkaar.
jo845xl
tractorfan.nl/topic/62955/

Reactie van mezelf over de site van caseih lezen , daar vind je alle tekeningen.
22gorter22
@jo845xl kan heel wat vinden op deze site. Bedankt
jo845xl
@22gorter22 Graag gedaan !!!! 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 956 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
10