Onderdelen vicon cmp 3001 of deutz fahr 5.30

Gezocht onderdelen van de dissel van bovengenoemde types maaier. Het betreft een getrokken maaier.
Laat maar horen als je wat hebt.

Deel dit topic

Reacties

casejxu
Bij lmb haan lag altijd wel wat... met hun even contact op nemen of het er nog steeds ligt. .. Daar nog lag namelijk altijd alleen een frame zonder maai werk
Oke, bedankt! zal morgen wel even bellen.
massey8690
@Masseyfergusondriver problemen gehad met deze maaier? zitten hier te denken om hem in te ruilen, maar mij bevalt ie eigelijk nog best, is nu toe aan nieuwe meshouders, kan ie er volgens mij weer jaren tegenaan..
@massey8690 bevalt nog wel prima, had de dissel helemaal gescheurd. Ik raad je aan om de dissel nog even goed na te kijken op scheuren. LMB Kooiker had er ook nog 1 staan, had ook op dezelfde plek al een beginnende scheur. bij ons was de aandrijfas en alles gebroken. onze heeft ook al een keer nieuwe meshouders gehad.. is prima te doen. Jullie buurman volgens mij Nijboer heeft wel al flinke problemen met deze maaier gehad.
massey8690
@Masseyfergusondriver oke, bliksem da's nie best. begon ie aan heb begin bij het scharnier kant te scheuren dan? kooiker had er idd een stuk of 2 staan jah. beter voorkomen dan genezen zulke dingen!
heb ze weleens gezien met een andere maaier geloof ik, zij ook last met de dissel dan? van bouwmeester ook hier in rouveen weet ik dat ze een lager kapot hadden bij de ingaande as op de gietijzeren pot geloof ik.

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (Masseyfergusondriver). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0