Illustratie van:

International 633 - Maai hoogte

Vraagje maai hoogte bepalen . Waar kan ik de maai hoogte instellen met het derde punt aan de lift of zijn er nog andere plaatsen om korter of langer gras te maaien . Alvast bedankt .

Deel dit topic

Reacties

case-inter
Maai hoogte is helemaal afhankelijk van de maaier zelf. je kan vast wel een handleiding vinden via Google.nl .bij een schijvenmaaier kan je met de topstang deels de hoogte bepalen maar bij een trommelmaaier doe je dat door de glijschotels te verstellen of door messen met verschillende vormen.

(Tevens is het niet verboden om 2 vragen in een topic te stellen)
valmet 605
Vaak zitten er gaten boven de 2 schotels. Er kan daar een stuk gereedschap in, daarmee kan je de afstand tussen de schotel en het mes veranderen. Met de topstang maak je hobbels omdat de maaier dan voor of achterover gaat staan
staan.
Wimsumar
Beste Traktor955: De maaihoogte is niet in te stellen met het 'derde punt'(de topstang).
De maaier moet met 'het derde punt' zo afgesteld staan dat deze vlak tot heel iets voorover helt.
Welk merk + type maaier heb je? (Soms is er een traploos instelbare maaihoogteregeling d.m.v. een schroefdraadverstelling op de maaier aanwezig. Bij andere merken/typen kan het (omslachtig) door de glijschotels te vervangen of vulringen ertussen te monteren).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2