New Holland TS 125 A - new holland open pijp

Ik heb gisteren een vraag gesteld of het niet slecht was om de demper bij mijn ts125a er uit te halen. hier heb ik een antwoord op gekregen, nu vraag ik mij nog 1 ding af. er zit nog een klein pijpje aan de demper van de trekker, wat doet hij en wat kan ik met deze doen als ik de demper eruit heb.
evert

Reacties

Herbert
Dat was mijn vraag 😃
stannetje96
Kan dit niet in je gewone topic???????????
casejxu
Waarschijnlijk als je dit pijpje volg kom je uit bij je luchtfilter 😉 T zal niet schadelijk zijn om deze los te halen maar dop m wel goed af. Bij deutz als je daar een RVS uitlaatcover op monteer zijn der ook types waar deze dan vervalt( mits het bij jou ook zo is)
Herbert
@casejxu ik snap um. Gaat juist richting de uitlaat. Dat dat het juist andersom ging. In andere topic werd al verteld dat het een soort van reiniging van het luchtfilter is
evert
Oke dankje ik zal eens kijken
casejxu
@Herbert reiniging is natuurlijk een groot woord... maar houd m langer schoon
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 125 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!