Unimog chassisnummer database

Hallo,

Ik heb een Unimog 404 uit 1968 zonder papieren en wil deze graag op kenteken zetten, personenauto.
De RDW wil dat ik aantoon dat ie ook echt van 1968 is, bijvoorbeeld via een database met alle chassisnummers, wie weet of dit er is?

Een typeplaatje met 1968 er in nemen ze geen genoegen mee.

Deel dit topic

Reacties

b450
Is hier via mercedes niets van te achterhalen?
huub
Misschien wel, maar die zijn nu niet bereikbaar 😛
Er staat zoveel op het internet, misschien staat dit ook wel ergens. Heb het Belgische leger al wel gemaild, volgens de vorige eigenaar komt ie daar vandaan.
SJB533
@Joop3 zit redelijk ver in het Mercedes-wereldje. Wellicht kan hij daarover wat zeggen?
Joop3
Hiermee zul je toch echt naar Mercedes moeten. De gegevens die voor de gewone sterveling via EPC (zoek maar eens op google) toegankelijk zijn, zijn pas vanaf 1982 beschikbaar.
huub
Ik zal het morgen eens versuchen
416unimog
Gewoon een mercedes dealer het chasisnummer doorgeven en die vragen dan de wagenkaart aan.Daar staat alles op wat er orgineel allemaal opzat en welke kleur enz. Hebben we bij onze ook gedaan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
17