Illustratie van:

John Deere 6330 - versnellingsbak probleem

Hallo
onze john deere heeft volgens het scherm een probleem met de oliedruk in de versnellingsbak. maar de monteur kan het tot nu toe niet vinden.
het gebeurt nadat hij een korte tijd aan heeft gestaan, de motor is dus nog niet op de goede warmte, maar als je de melding een stuk of 5 keer achter elkaar laat komen gaat het ook wel weer weg. en kun je er gewoon weer mee verder rijden en komt de melding de rest van de dag ook niet meer.
misschien dat iemand van jullie daar ook ervaring mee heeft

Deel dit topic

Reacties

MartinZaandam
Waar komt die monteur vandaan? Zo groot kan het probleem toch niet zijn dat een monteur het probleem niet kan vinden. Is het wel een oliedruk probleem? of is het alleen dat de sensor iets aangeeft? Monteur terug roepen en een 2e sensor plaatsen (in het originele gat) en een test meter aansluiten. Als het nu wel goed is, kan je verder zoeken richting aflees scherm (sensor stuk of vuil, kabelboom breuk als hij elektrisch bediend is) Heb je met de nieuwe sensor en meter ook een lage oliedruk dan gaan zoeken naar de oliedruk-maker (pomp of ventiel)
StevenBomers
Ga er maar vanuit dat de sensor kapot is
JohnDeereJeroen
De sensor is dan waarschijnlijk kapot
3130ls
Heb je een se of een premium. ?premium geeft waarschijnlijk een code aan .als je die doorbelt kunnen ze meestal wat vinden. Een se kun je ook de code opzoeken maar dan moet je Door het menu heen met het flippertje. De John deere dealer zou je erdoorheen moeten kunnen loodsen
john deere 7810
Wat heeft die monteur allemaal al gedaan dan? of vervangen?
han412
Er zijn al nieuwe sentoren geplaats.
het is een premium, dus kunnen ze de code enzo er wel uit halen. maar volgens de code zou er mogelijk te weinig olie op zitten.
oliedruk is ook zoals het horen moet. maar ze kunnen het nog steeds niet vinden.
maar het vreemde is dat hij na 1 keer paar keer gelijk achter elkaar de melding wordt gegeven en later er niks meer aan de hand is
han412
Zou het niet aan een foute instelling kunnen liggen?
case-inter
Misschien is het een idee om de kabelboom door te spitten om te zien de kabel niet ergens bloot ligt. Dit kan namelijk de gemeten waardes van de sensor veranderen.
han412
Das ook een goeie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6330 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
272