John Deere 1640 - temp meter 1640

Van mijn jd 1640 doet de temp meter het niet meer.
Hoe kan ik het beste testen wat er kapot is.meter of sensor
case 745 xl

Reacties

3130ls
Als het goed is kan je met een stroomdraad .Door hem tegen je sensor te houden en aarde te maken met je motor. Zien of je sensor kapot is.dan zou de temperatuur meter moeten bewegen.
erik9831
Heeft hij het ooit al gedaan ?

Want op men 1120 gaat de temperatuur echt heel traag omhoog. Zelfs als ik frees gaat hij maar lichtjes omhoog. Kan ook een foutje aan de sensor zijn, maar als ik hem er uit haal, een aansteker met de vlam over de sensor laat gaan, gaat hij wel omhoog.

Het kan alleen maar de sensor of het metertje zelf zijn. Stroom komt hier niet aan te pas, buiten dan voor het lampje dat er brand.
walker1
1 topic is wel genoeg.
john deere 1120
Als je de kabel die naar de sensor loopt tegen de massa houdt zo je meter omhoog moeten gaan, als deze niet stuk is. Controleer ook of er wel spanning op je kabel zit.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!