Deutz-fahr DX 92 daalsnelheid hef instellen

Hallo,

Is, en hoe is de daalsnelheid van de mechanische hefinrichting van een Deutz-fahr DX 92 in te stellen?

Op de achterbrug zit achter de hydrauliek snelkoppelingen een hendeltje met daarbij een stikker met de tekst 'alleen bedienen als het hydraulisch systeem neergelaten en uitgeschakeld is' Ik kan dat hendeltje maar een heel klein stukje heen en weer doen, maar er gebeurt dan vrij weinig. Waar is dat hendeltje voor?

Gr: MaikMF

Deel dit topic

Reacties

deutzisthebest
Volgens mij is dat hendeltje om de hefinrichting vast te zetten.
RobDeutz104
Daalsnelheid kan je niet regelen naar mijn weten.
dx11
Daalsnelheid bedien je met de gewone bedieingshendel. langzamer naar voren is langzamer omlaag
Loeideutz
Dat hendeltje moet je een beetje omhoog (kunnen) lichten en dan een kwart slag draaien. De hefinrichting gaat dan niet meer helemaal omhoog zodat een aftakas niet door de gatenbalk krom wordt geduwd.
ramele
Allen bedienen als de hef in de onderste stand staat.
DeutzDX605
Is om de hef vast te zetten dacht ik
Loeideutz
@DeutzDX605 Vastzetten lukt niet, maar je kunt niet meer verder tillen als tot net onder de aftakas. En zoals gezegd, bedienen in de onderste stand.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0