Illustratie van:

David Brown 885 - hef inrichting gaat niet meer omhoog

Na het verwisselen van de machine achter de trekker, is de trekker stilgezet. Toen ik hem vervolgens weer starten, kwam de hef inrichting niet meer omhoog. Wel doe de hydraulische bediening het nog. wat kan dit zijn?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste BasP: Wellicht heb je iets aan de informatie in onderstaande topic:

KLik: tractorfan.nl/topic/52780/

D.B.885-vraagbaak, met meerdere "hef"-vraagstukken:

tractorfan.nl/machine/david-brown/…
BasP
Beste Wimsumar, Bedankt voor de snelle reactie. helaas denk ik dat het niet het zelfde probleem is. aangezien de hef in de andere toppic nog wel omhoog wil. Wel denk ik dat er een probleem is met de terugslag klep.
DeutzD40L
Staat de draaiknop wél goed ? En de hendel onder de stoel ?
paulusmahandel
De draaiknop wel verdraaien met de hef opgetild.
BasP
Zover Ik weet alle mogelijkheden ondertussen wel geprobeerd. Ik zal nog even proberen de traagheids schakelaar te draaien, met de hef opgetild.
ADB996
@BasP het kan zijn dat intern de boel verstopt zit. ik zou de olie en filters vervangen. en de bak door spoelen. vaak heeft dit met vuil te maken.
BasP
Vandaag even bij een werkplaats langs geweest, en zoals ik al gedacht had zat er een klep verstopt. Net de bak door gespoeld en nieuwe olie in de tank. Het werkt weer mooi. Bedankt voor alle hulp en informatie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 885 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
20