Kubota B6000 - hef wil niet dalen nieuw.

Zoals al eerder gemeld hef wil niet dalen.heb de bout met veer en kogel zo afgesteld dat hij vanuit de midden stand naar voor en achter wil.na het starten gebeurde er met de hef niks stond in laagste stand. hendel naar voren er gebeurd niks hendel naar achteren bak gaat naar hoogste stand en begint te janken. hendel naar voren druk druk dram DOL de hendel en ik.
bij demontage zat de veer en kogel in de bout.na veel gepruts er uit. het ronde asje wat met de hendel naar achteren kan kwam nu olie voordien niet!is dit de ommekeer. de bout vlak gevijld veer er in met kogel nu op zicht en gevoel aangebracht.is de olie in het laatste vak goed? m vr gr Henk
kubotahenk

Reacties

isekinoel
Als je hef niet wil zakken, staat dan niet gewoon het kraantje van de daal snelheid helemaal dichtgedraaid?
Wimsumar
Beste KubotaHenk: Volgens mij is het de tijd dat je op zoek moet naar een ander hefventiel.

Ik weet niet welke regio je woont, maar van noord tot zuid, oost tot west wordt wel geadverteerd.

Bijvoorbeeld: link.marktplaats.nl/a1002310136/
paulusmahandel
Bel tracpartz in Marum maar even, deze heeft vast wel wat gebruikt.
kubotahenk
Beste Wimsumar.woon in drenthe heb al op marktplaats gezocht maar noch niks kunnen vinden !Sloper daeler? enig idee? m vr gr Henk
Wimsumar
Beste KubotaHenk:
Quote @kubotahenk:
Sloper daeler?

Ze zullen liever vakhandel genoemd worden. 😉

Tracpartz (wat Paulusmahandel al noemde) is onderdeel van het bedrijf Noord Machines in Marum.

Kubota zal wel iets duurder zijn 😉 :

tracpartz.com/nl/product/…
kubotahenk
Beste Wimsumar,dank heb gekeken maar geen kubota ventiel?
Wimsumar
Beste KubotaHenk:
Quote:
gekeken maar geen kubota ventiel

De website zal niet de hele onderdelenvoorraad tonen. Er staan divers achterbrugjes van demontagetrekkertjes waar eventueel een passend ventiel afgehaald kan worden.
Informeer ter plaatse A.U.B..
kubotahenk
Beste allemaal,inderdaad bij tracpartz/ Noord Machines,slopen ze regel matig kubota`s voor onderdelen. ze waren net met èèn begonnen veel beter dan die van mij.kon tegen een redelijke prijs en goed advies daar terecht.Dank jullie voor de genomen moeite!!!!!!!!!!!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B6000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!