Illustratie van:

John Deere 3030 - brandstofpomp

Wie weet er een goed adres die mijn brandstofpomp kan testen/reviseren..gaat hier om een roterendepomp van een john deere 3030.

Deel dit topic

Reacties

erik9831
Misschien handig, dat je de streek waarvan je komt even vermeld. Dan kan er eventueel gerichter gezocht worden.
RSL JOHNDEERE
@erik9831 overijssel
Granit-parts
Wij kunnen hem checken en reviseren. Wij halen hem op bij de Granit dealer. Daar halen wij hem op, beoordelen hem, repareren hem en +/- 3 dagen is hij weer terug.
RSL JOHNDEERE
@Granit-parts oke bedankt voor de info.
atlaspower
@RSL JOHNDEERE Vraag wel even eerst wat het kost,hadden ook een pomp weggebracht om te laten testen,vervolgens hoorde we dat het 700 euro moest kosten om hem weer goed werkend te krijgen,Dat werd hem daar dus niet, dus de pomp opgehaald, die lag dus helemaal tot het laatste onderdeeltje uit elkaar, en we kregen dus een doos onderdelen mee, dus naar het volgende bedrijf met de doos onderdelen, voor 100 euro stond ie daar in elkaar en was getest, dus altijd even vragen van te voren, kan een hoop geld schelen 😃
Granit-parts
Wij spannen hem in, dan kunnen we hem testen en weten wat er aan de hand is en wat de kosten zijn. Laat je hem dan vervolgens NIET repareren dan zijn er alleen kosten van het testen.
RSL JOHNDEERE
@atlaspower oke bedankt voor de tip..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
111