Fendt delen

Ik heb voor mijn fendt 106 ls cabine delen nodig(linker deur achterraam frame en wit grilLetje bovenin de cabine) + ondertrekhaak en losse trekbek nodig. Heeft iemand wat of weet iemand wat?

Alvast erg bedankt

Gr,matthew

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Matzzz: Welk merk cabine?
( Indien Edscha, lage of hoge deurinstap? ).
erik9831
Op vraag van vele tractorfan leden, is er een forum onderdeel aangebouwd geweest om zulke vragen te stellen.

Dit onderdeel noemt 'te koop (gevraagd)'. Het kan uiteraard zijn dat je al lang niet meer om tractorfan geweest was. Maar in de toekomst graag wel rekening houden hiermee.

Hopelijk kan iemand je hiermee verder helpen.
matzzz
@Wimsumar het is inderdaad een edscha kabine met diepe instap. Op.mijn profiel staan foto's ervan. Als je iets weet zou echt super mooi zijn.

Gr matthew
matzzz
@erik9831 ja klopt ben inderdaad sinds kort pas weer actief mijn excuses daarvoor

Gr matthew
gkgerbengk
De roostertjes boven in het dak zijn voor een 10tje per stuk te koop bij de plaatselijke LMB. Ze zijn dan wel zwart want witte zijn niet meer te verkrijgen.
matzzz
@gkgerbengk nee ik bedoel die witte aan de buitenkant voor het filter. Ik werk namelijk bij de plaatselijke lmb en zelfs origineel bij fendt is het niet meer te krijgen

Gr matthew
gkgerbengk
Die bedoel ik ook. Een paar weken geleden nog op de lijst gehad dus toen kon je ze nog wel bestellen. kunnen inmiddels al wel niet meer te verkrijgen zijn maar dat weet ik niet.
basia
@matzzz

Heb je TF er @heidefendt al geprobeert ?

Heeft ook veel onderdelen 100 serie en is niet al te ver ui t jou buurt .
matzzz
@basia dank je wel. Heb ik net gedaan

Gr
huub
appie1967
Van de ls deuren
zijn 3 varianten hoge instap en lage instap lage met onderste stuk dicht en met glas tot op de vloer
matzzz
@appie1967 beste,

Het is de hoge instap met raam tot op de grond

Gr matthew
appie1967
@matzzz dat kan ook niet anders maar met vlakke vloer heb je ze met glas tot onder en met een dichte plaat in de onderste 20cm
Wimsumar
Beste Appie1967:
Quote @appie1967:
dichte plaat in de onderste 20cm

Hier een 'luchtfoto' van Matzzz's cabine:
(Klik op foto voor uitvergroting)
appie1967
@Wimsumar weet ik maar ik bedoel te zeggen als je deuren zoekt met glas tot de bodem wil het niet zeggen dat je de goede hebt dan kun je ook de lange versie hebben
appie1967
...
appie1967
...
appie1967
.kijk @wimsumar deze varianten zijn er en ik bedoel als met glas tot de bodem zoekt kun je best met de verkeerde lengte deur thuis komen ..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2