Illustratie van:

International 633 - SA

Wat zijn de originele kleuren ? hoe moet ik deze dan bestellen

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Heb je ooit van "Google" of "zoekfunctie" gehoord?
SJB533
Kleuren van een SA zijn niet anders.

Wat voor uitvoering gaat het om? Die met Silint85-cabines horen namelijk volledig rood te zijn, met ivoorkleurige velgen

Naar RAL-code krijg je 3003 (Robijnrood) en 1015 (lichtivoor). Origineel is net iets anders, daar RAL bij benadering is
Wimsumar
Beste Stef-van-Bever: Lees ook onderstaande topics:

tractorfan.nl/topic/25409/

tractorfan.nl/topic/17141/
fiatfan
@SJB533 gelukkig ben jij de enige die hem een normaal antwoord kan geven. ik word helemaal niet goed hier op TF door die bijdehande antwoorden van iedereen. als alleen iedereen die het juiste antwoord heeft reageert, en de rest die iets heeft waar hij niets mee kan gewoon NIET reageert is het hier een stuk prettiger..
SJB533
@fiatfan
Ik zag, dat je op een ander topic ook al gereageerd had. Tja, soms heb ik ook wel eens van die dingen. Denk echter, dat het ook wel voor een deel met de instelling van de jeugd heeft te maken. Vragen is makkelijker, dan zoeken. Ik denk echter, dat het forum gerenoveerd moet worden. Merkgebonden topics met vragen over algemene zaken, zoals kleuren moeten duidelijk ergens staan.

Neemt niet weg, dat de antwoorden soms wel eens anders geformuleerd mogen worden.
walker1
Er zijn hier al vaker topics over kleuren verf e.d. geweest, is idd kwestie van ff zoeken. Sowieso als je beetje logisch nadenkt kan je zelf ook wel bedenken dat een LMB jou ook wel aan de juiste kleurcodes en verf kan helpen, in ieder geval de lmb's die vroeger IH verkochten.
Bovendien heb ik net met het welbekende google al een site gevonden waar je IH verf kan bestellen. Dus als ik dat kan vinden via google, dan kunnen anderen dat ook en hoeft er dus het zoveelste verftopic op tf aangemaakt te worden wat enkel maar irritatie geeft.
Boemrang
@walker1 Dus, dan vraag ik mij af waar het probleem zit of wie het probleem maakt.... 😄
En inderdaad is er zeer veel te vinden via de zoekfunctie en via Google...
zandvliet-120
Rood: ral 3003 wit: ral 1015
john deere 7810
@fiatfan

sommige vragen slaan ook helemaal nergens op. zelfs ik kon hier antwoord op geven na een paar minuten zoeken 😉 en domme vragen krijgen domme antwoorden 😉
SJB533
Quote @walker1:
in ieder geval de lmb's die vroeger IH verkochten
Als ik verf haal voor een International bij mijn eigen dealer, krijg ik standaard de prut uit Varsseveld. En die is het net niet. Ken de Sparex niet, wellicht is die beter. Weet niet of CNH die kleuren levert. Ze hebben wel de D-serie lak. Dat is 2K lak.

Maar gelukkig heb ik de rode verf nog niet nodig, met dank aan de voorraadkast van pa. Stond nog een pot Erbedol. 😃

@zandvliet-120
RAL-codes zijn bij benadering! Op een 633 lijken die nergens naar!
zandvliet-120
@SJB533 wat bedoel je daarmee
stevenb
Ik ga altijd naar een verfzaak, die heeft een boekje met werkelijk alle originele kleurcoderingen die trekkers vroeger hadden, het is voor mij een stukje toeren maar dan heb je wel originele kleuren

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
14